boeken

Ki, The Power of Happiness by Ryokyu Endo

Introductie voor de wereld van Ki en Hart voor allen. 

De Ki is de wet van het universum, dé maatstaf om iemands innerlijke kracht te meten waarmee een gelukkig leven kan creëren. 

 

"The beautiful light which is in you, shines when you defeat the shadow. At this moment, you have the power of happiness, and it is the power to make others happy." 

 

"When you sense the existence of the great spirit of the universe within you, you understand why you were born in this time of great revolution, and you should know the significance of your life."     Ryokyu Endo   

 

Tao Shiatsu, Revolution in Oriental Medicine (Revised in 2014) 

Mensen in de moderne tijd worden steeds meer aangesloten op een wereldwijd computernetwerk dat de hele aarde omringt en met elkaar verbindt. Maar ironisch genoeg hebben de vervormingen en spanningen van het stadsleven de mensen afgesneden van de directe ervaring van de aarde als één levend wezen. De genezing die Tao Shiatsu brengt, is voor iedereen die lijdt en genezen wil worden. Het is voor iedereen.

Chapter titles: A new approach to Shiatsu treatment - The Tsubo revolution in Meridian medicine - The depth of the Ki world - the heart of Tao - Fundamentals of treatment - Treating internalized Ki - Whole body meridian Shiatsu - The source of Tao Shiatsu 

 

Tao Shiatsu, Life Medicine of the 21st Century  (Revised 2013)  Ryokyu Endo

In dit boek legt meester Ryokyu Endo uit dat de magie van Tao Shiatsu voortkomt uit de innerlijke geest van de therapeut. In eenvoudige taal beschrijft hij de fundamentele concepten van de Oosterse filosofie en zijn holistische geneeskunde: ying en yang, Ki, meridianen en empathie.

Beginners verwelkomen de stapsgewijze instructies van de basisvorm voor het hele lichaam, zwel voor volwassenen als voor kinderen.

Beoefenaars van een hoger niveau zullen hun diagnostische vaardigheden uitbreiden door middel van de meridionale diagrammen van de vierentwintig meridianen, maar ook voor door zich in de Ki en hart theorie te verdiepen.

 

dvd

DVD Kishindo en Tao Shiatsu  (bij ons te verkrijgen)

Wat is Kishindo? Wat is Tao Shiatsu?

Her is het pad om het geheim van Ki (levensenergie) en dat van het universum te ontdekken door je eigen hart en lichaam.

 

Een bijzondere demonstratie is te zien van Ryokyu sensei bij een shiatsu conferentie in Italië, waar binnen tien minuten een hevige klacht verdwijnt.

Dit is níet zijn speciale gave, maar de meridiaan van de ontvanger reageert op het empathievol hart van de genezer, een expressie van het zelfgenezend vermogen.

  •  Interview met Ryokyu sensei
  •  Demonstratie Basisvormen
  •  Meridianen en SST behandeling 
  • Kishindo en Renki, Ki trainingen
  • Tao Shiatsu voor ouder en kind door Mayu Endo 

cd's

Amirita  Ryokyu Endo en Lamani - Pureland Sound

 

 "Alle muziek die ik componeer is mij gegeven.

De melodie komt uit de Pureland (Hemel)" . (Ryokyu Endo)

 

Sinds 2015 als 'Aminadabu with Ryokyu Endo' actief, geeft wereldwijd concerten. Healing muziek voor alle mensen die lijden en naar bevrijding zoeken, en verlangen naar.....

           Muziek video   Copmplete discography     

 

Share! - thema song van Earth Caravan (bij ons te verkrijgen 8€)

Muziek en woorden door Ryokyu Endo Gezongen in vijftien talen

 

"Wij zijn mensen en verbonden, 

Delen vrijheid en geluk

Heel de wereld en jezelf

Droom, geef, verlang,

kom zing mee, kom dans mee, 

spring op de karavaan."