1000 vrouwens zingen voor wereldvrede

Leusden, op 25 maart - 1000 vrouwen zingen voor wereldvrede

 

"1000 vrouwen, wiens hart niet langer kan verdragen dat er oorlog wordr gevoerd op ons prachtig planeet, staan op om hier op een liefdevolle krachtige wijze stem aan te geven. 

 

Zangres, dichter en singer-song writer, Carla van der Veldt heeft dit event geheel vrijwillig georganiseerd. Violiste Matine Nijenhuis en pianiste Heleen Nijenhuis uit Alkmaar waren voor de muziekale begeliding.  

 

 

 Die dag werd de AFAS theater Leusden gevuld met frisse, krachtige én tedere energie van de vrouwen die uit hele Nederland kwamen bijeen. Aan het begin werd de Word Peace Flame was aangestoken.  Daarna New Eden, Imagine, We shall overcome...allemaal krachtige liedjes werden gezongen met volle hart naar de hele wereld toe.

 

Tegen het einde was de Flame of Hope uitgenodigd op het podium. Terwijl iedereen zang "Love, peace and harmony" , werden de wensen van 1000 vrouwen in  in de Flame of Hope in stilte ontvangen. 

  

 

 

Carla's wens voor de wereld:

"Mijn vredeswens is dat de mensheid massaal de verbinding met de bron van al wat is mag herstellen. Dat we allemaal thuiskomen in de vlam van ons hart in verbinding met de aarde, zodat we van binnenuit gaan ervareen wat liefde en vrede werkelijk is om het vervolgens uit te stralen naar de wereld om ons heen en we de vrede, de liefde, de hoop en harmonie op onze prachtige moeder aarde mogen ervagen. "

 

Tot slot werd er aangekondigd dat er "1000 mannen" versie zou komen. en nog verder....  Stay tuned!

Een golf maakt andere golven, zo hopen we elke kleine daad kan steeds meer mensen sámen in beweging te kunnen brengen. Hartelijk bedankt Carla en alle organisatoren!!!     

 

FOTOGALLYERY